Jalkojen hyvinvoinnin oma kauppa

Terveinjaloin on verkkokauppa, jonka tarkoituksena on sekä auttaa ihmisiä jalkavaivojensa kanssa, että parantaa yleistä hyvinvointia jalkojenhoidon avulla. Verkkokaupan ylläpitäjiin kuuluu mm. suomalaisia terveydenhuoltoalan ammattilaisia.

Verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat kaikki erittäin korkealaatuisia tarkoin valikoituja tuotteita, joiden toimivuuteen ja kestävyyteen voi luottaa.

Tuoteaiheita ovat mm. erilaiset pohjalliset ja tuet, antibakteeriset sukat ja pohjalliset sekä erilaiset jalkineet ja voiteet.

Terveinjaloin -verkkokaupasta on apua mm. näihin vaivoihin:

Akillesjänteen tulehdus

Akillesjänteen tulehdus (achilles tendonitis) vaivaa useimmiten henkilöitä, jotka juoksevat tai kävelevät paljon. Yleisiä oireita ovat kipu kantapään yläpuolella, turvotus, jänteen paksuuntuminen, patit jänteessä ja naksuvat äänet nilkkaa liikuttaessa.

Diabetes ja jalat

Diabeetikon jalat ovat alttiita vammoille ja tulehduksille, mm. rakkuloille, vaivaisenluulle, kovettumille ja haavaumille. Hyvällä hoidolla niitä voidaan välttää.

Haisevat jalat

Yleisin syy jalkojen epämiellyttävälle hajulle on se, että sukat tai kengät eivät ole hengittäviä, jolloin kengän sisään jää kosteutta. Täten onkin erittäin tärkeää pitää jalat kuivina, viileinä ja puhtaina niin hyvin kuin mahdollista.

Hikoilevat jalat

Jalkojen liiallinen hikoilu on yleinen vaiva, joka voi aiheuttaa myös jalkojen haisemista. Hikoilu saattaa johtua yliaktiivisista hikirauhasista jaloissasi, jotka tuottavat enemmän hikeä kuin tarvittaisiin pitämään jalkasi viileinä.

Kipeä jalkapohja

Ennen hoitoa on tärkeä selvittää mistä jalkapohjien kipu johtuu. Jalkapohja voi kipeytyä monesta eri syystä, kuten esimerkiksi lättäjaloista, pronaatiosta tai plantaarifaskiitista.

Kipeä kantapää

Kantapään kipu on hyvin yleinen vaiva ja kipu voi aiheutua monesta syystä. Kantapään kipu kehittyykin yleensä, kun jalkapohjan kalvojänne, joka kulkee jalkapohjassa, ärsyyntyy.

Kuiva- / halkeileva kantapää

Liian kuiva iho jaloissa voi aiheuttaa myös kantapäiden halkeilua. Vaikka kuiva iho sinänsä ei ole vaarallista, hoitamattomana halkeilleet ja haavautuneet kantapäät voivat aiheuttaa tulehduksia, jotka ovat vakava ongelma diabeetikoille ja vanhemmille henkilöille.

Kuivat jalat

Ihon kuivuessa jaloissa ihon uloin kerros voi alkaa halkeilla, karhentua, kutista ja hilseillä. Hoitamattomana kuiva iho jaloissa voi johtaa kivuliaiden halkeaminen ja haavaumien muodostumiseen joko varpaiden välissä tai kantapäissä.

Katso lisää asioita joissa terveinjaloin -verkkokauppa voi sinua auttaa.

Muista myös konsultoida lääkäriä tarpeen vaatiessa.