Kuntoon ilmaisella kotitreenillä

Kokeile suuren suosion saavuttanutta 20 päiväistä treeniohjelmaa, jossa treenailet vain 15 minuuttia päivässä ilman kuntosalia. Kokeile ensimmäisen päivän ohjelmaa ilmaiseksi.

Ilmainen treeniohjelma

Osallistujat saavuttivat keskimäärin 3,5 kilon painonpudotuksen vain 20 päivässä.
*Perustuu palautekyselyyn. Kokeilun jälkeen voit milloin tahansa tilata maksullisen treeniohjelman.

”Erinomainen vaihtoehto jokaiselle, joka haluaa elää terveellisemmin”
-Petri, -5kg 20 päivässä

”Kävin juuri puntarissa vähän yli kolme kiloa kevyempänä 🙂 Ruokaa on saanut syödä tarpeeksi ja kaikki on maistunut hyvältä. Ja lihaskunto on jo nyt huomattavasti parantunut. Huonoja puolia ei ollut yhtään”
-Kaisu, -3kg 20 päivässä

”Dieetti oli kokonaisuudessaan oikein mukava ja kaiken lisäksi edullinen tapa aloittaa elämäntapamuutos. Painoni tippui noin 8kg, joka tuntuu hurjalta määrältä ottaen huomioon, kuinka kauan olen yrittänyt laihduttaa omin voimineni. Huomasin myös kuntoni kehittyneen, kun lenkilläkin jaksaa paljon pidempään. Huomasin myös olevani muutenkin paljon pirteämpi ja iloisempi.

Erityisen hyvää olivat selkeät ohjeet. Oli mukava lähteä kokeilemaan erilaisia treenejä, kun löytyi ohjeet, miten kukin liike tehdään ja toisaalta ruokien valmistaminen oli mukavampaa, kun jopa ymmärsi jotakin ravintoarvoista ja siitä, mitkä ovat hyviä hiilihydraatteja jne. Myös vinkit olivat todella mukavia ja sai paljon tietoa ja apuja jatkoa ajatellen.

Alussa en jaksanut aivan suorittaa ohjeiden mukaan, mutta en antanut itseni luovuttaa vaan tein sen minkä jaksoin täysillä ja huomasin kuinka kunto parani loppua kohden ja yhtäkkiä jaksoinkin taas pidempään. Opin paljon, pääsin mukavasti alkuun painonpudotuksessa ja kehitin kuntoani pitämällä hauskaa ja haastamalla itseäni. Kiitos vielä hurjasti avusta! :)”
-Krista, -8kg 20 päivässä

”Olin tyytyväinen dieettiin ja voin suositella sitä muillekin. Paino pysyi samoissa lukemissa mitä ennen dieettiä, mutta vatsan seutu kiinteytyi. Paras puoli olivat lyhyet tehokkaat HIIT-treenit ajan ollessa kortilla. Lähdin hyvällä mielellä noudattamaan dieettiä ja muutamalla muutoksella jatkan sitä tästä eteenpäinkin. Ruokavaliota oli helppo noudattaa. Verensokeri pysyi tasaisena koko päivän eikä nälkä päässyt yllättämään. Oli valaisevaa huomata, että koko perhe pystyi useimmiten syömään samaa ruokaa; 2-vuotias ja 8kk ikäinen lapsi mukaan lukien.”
-”kotiäiti 38v”, -0kg 20 päivässä

”Olin tyytyväinen dieettiin ja todellakin suosittelen sitä muille. Ostin Rasvanpolttodieetin, koska halusin omaan painonpudotukseen ns. loppukirin ja oma ruokavalio ei enää tuottanut tulosta (takana -10kg). Paino tippui 20pv aikana 3,5kg ja senttejä lähti mm. vatsasta 5cm ja vyötäröltä 3cm. Dieetissä oli hyvää se, ettei nälkää tarvinnut nähdä ja parin päivän jälkeen tuntui, että energiaa oli tavallista enemmän. Treenit olivat helppoja ja piristäviä eivätkä vieneet paljoa aikaa. Suosittelen kaikille ja erityisesti niille, joilla ei ole (mukamas) aikaa :D”
-3,5kg 20 päivässä

”Paino tippui 4,2kg ja senttejäkin lähti, mutta en tiedä paljonko, kun en omista mittanauhaa. Dieetissä oli erityisen hyvää lyhyet ja ytimekkäät liikunnat, joiden jälkeen tiesi tehneensä! Jos olisin kiireinen, niin voisin sanoa, että erittäin hyvä kiireiselle ihmiselle, koska päivässä ei tarvitse hikoilla tuntitolkulla. Nyt voinen sanoa, että toimiva laiskahkolle ihmiselle, koska tosiaan liikuntaan ei mene kauaa ja ne voi tehdä kotona. Ruokavalio ei ole tähtitiedettä vaan selkeätä kotiruokaa, joten siitä saa hyvän pohjan ihan jokapäiväiseen ruokailuun ihan koko perheelle. Olen tyytyväinen dieettiin ja voin kyllä suositella muillekin ja suosittelinkin!”
-Marika, -4,2kg 20 päivässä

”Olen erittäin tyytyväinen tähän dieettiin ja voisin suositella tätä tuttavilleni ja muillekin. Tuloksista, paino tippui 1,6 kg ja tuntuu, että jaksaa paremmin ja kuntokin taisi hieman parantua. Erityisen hyvää hinta laatusuhde, helppo ruokavalio, helpot treeniohjeet, mitä pystyi toteuttamaan melkein missä vaan ja ennen kaikkea ”lyhyet” treenit. Kukaan ei voi sanoa, ettei näitä kerkeisi tehdä. Viikkokalenteri oli myös tosi hyvä, kun tiesi mitä mikäkin päivä tehdä. Tässä oli suunnilleen tehty kaikki mun puolesta ja mun ei tarvinnu ku toteuttaa se, helppoa, mukavaa ja tehokasta! Rasvanpolttodieetti toimi mun personal treinerinä.”
-1,6kg 20 päivässä

Myös sinä voit aloittaa muutoksen parempaan ja saavuttaa samanlaisia tai vielä jopa parempia tuloksia!

Mahtavinta tässä on se, että…

» Tulokset eivät perustu ”ihmedieetteihin” tai pillereihin
» Syöt ravitsevasti useita kertoja päivässä
» Et tarvitse treenivälineitä eikä kuntosalilla tarvitse käydä
» Treenaat enintään 20 minuuttia päivässä
» Saat rahasi takaisin jos tuloksia ei synny

Mutta mistä tässä oikein on kysymys?

Kyse on Rasvanpolttodieetistä, joka on suuren suosion saavuttanut 20 päiväinen ohjelma, jossa treenailet vain 15 minuuttia päivässä ilman kuntosalia. Nyt voit tutustua Rasvanpolttodieettiin ilmaiseksi lataamalla alla olevasta linkistä ensimmäisen päivän treenin.

LATAA ILMAINEN TREENISI TÄSTÄ