Lelut Eurotoysilta

Eurotoys on tanskalainen yritys, joka myy mm. lasten leluja, naamiaisasuja, leikkimökkejä, lasten pyöriä internetissä. Kaikki lelut ja muut tuotteet ovat CE-merkittyjä ja Euroopassa hyväksyttyjä. 

Huonekaluista löytyy kaikkea lastensängyistä huoneen sisustukseen ja koristeluun. Esimerkiksi juniorisänkyjä, säkkituoleja, autotuoleja, lastenpöytiä/leikkipöytiä tunnetuilta merkeiltä kuten Tripp Trapp, Cars, Nalle Puh ja monia muita.

Lastenvaatteita tunnetuilta merkeiltä kuten Tuomas Veturi, Cars lastenvaatteita, Star Wars vaatteita. Meillä on myös lastenvaatteita tunnetuilta tanskalaisilta ja ulkomaalaisilta lastenvaatteiden valmistajilta. Meillä on esimerkiksi legopalikoiden, Lego koulureppujen ja Lego videopelien lisäksi myös Lego lastenvaatteita.

Laaja valikoima lautapelejä, kuten esimerkiksi Trivial Pursuit, Monopoly, Matador ja monia muita, jännittäviä perhepelejä ja lastenpelejä. Täältä löydät myös valikoimamme lasten kirjoja.

Täältä löydät potkulautoja, lasten pyöriä, potkulautoja, leikkimökkejä, nukkeja, nukkekoteja, naamiaisasuja ja paljon muuta. Tunnetuimpiin merkkeihimme kuuluu esimerkiksi Lego ja Lego Mindstorms, Lundby, Star Wars, Barbie, Monster High, Little Tikes, Disney ja Playmobil.

Laaja Lego valikoima

Meillä on kaikkea legopalikoista Lego lastenvaatteisiin ja koulureppuihin. Lego on jo vuosien ajan ollut yksi johtavista lelujen valmistajista, erityisesti kehittävien ja kreatiivisten lelujen joukossa. Periaatteessa kaikki Lego lelut ovat muotoiltu rakennuspalikoiksi, joista voi rakentaa jotakin hauskaa, jonka voi sitten purkaa ja rakentaa uudestaan. Lego lelut kehittävät lasten luovuutta ja loogista ajattelukykyä. Siksi legoihin ei helposti tylsistykään. Lego lelut on jaettu eri sarjoihin ja teemoihin. Siksi olemme luoneet linkkejä suosittuihin sarjoihin.

– Lego Ninjago
– Lego City
– Lego Mindstorms
– Lego Star Wars